Handelsbetingelser

 
 
   

Velkommen til Søstjernens Web-butik, som er et supplement til vores fysiske butikker i København. Du er derfor altid velkommen til at få råd og vejledning eller returnere/ombytte varer i de fysiske butikker.

Søstjernen tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer, hvor ordren dermed kan annulleres. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne igennem, inden du handler i Web-butikken

Generelt

Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til GLS med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende.

Afhentning af vare

Ønskes varen afhentet i en af vores butikker i København, skal dette oplyses på ordren, som findes på siden hvor du udfylder dine personlige oplysninger.

Returret

Søstjernen yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen samt i ubeskadiget original emballage. Vi tilbagebetaler det fulde beløb, og returnes kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Returnering af gaver

Hvis du har modtaget en gave, der er købt i Søstjernens Webshop og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Ønsker du at ombytte til en vare, der er dyrere har du mulighed for at betale differencen samt de fornødne leveringsomkostninger og få den tilsendt i stedet for. Du kan også vælge at få udstedt et tilgodebevis eller et gavekort og bruge det, når det passer dig inden for 2 år. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven i første omgang.

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.
Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Søstjernen på telefon +45 3555 4690, indtal eventuelt besked hvis telefonen ikke besvares og du vil blive ringet op senere.

Alternativt kan Søstjernen kontaktes på mail : web@sostjernen.com 
Søstjernen dækker ikke de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelsen med en reklamation.

Udsolgte vare

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på telefon eller web@sostjernen.com. Søstjernen vil herefter kunne informere dig om muligheden for en opskrivning på vores venteliste, om en evt. genbestilling eller tilbyde en tilsvarende vare som kunne hav

Betaling

Hos Søstjernen kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD og AMERICAN EXPRESS, VISA/Electron.

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos Søstjernen er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, medmindre varen er til et ikke EU land. Se afsnittet med TOLD OG MOMS

Sikkerhed

Sikkerheden på www.sostjernen.com er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken Søstjernen eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Søstjernen er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Told og moms

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra sostjernen.com kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter.
Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

Forbrugerbeskyttelse

Søstjernen følger de vejledninger der foreligger fra D-mærket. Vi arbejder og handler under de retningsliner og de love der er lavet af forbrugerstyrelsen.